Bebloed soos die herfs

Manies soos die lente

En dit maak nogsteeds seer

Maar ek’s ‘n vraat vir ellende

Die somer bring al die insekte

Daai vetkryt vonkelwyn

Pyn in die midrif

En indringergedagtes

Wat kleef soos plantluise

Aan my verstand

So sny vir my ‘n skyfie

Van daai skemerwysie

En ek sal jou wys, hier

Is nog heuning

In my fucked up kop

Daar is nog

Suiker in my dop

Posted by Charl Mijnhardt

Charl Mijnhardt is an established freelance writer with a special interest in wellness and mental health. He is also an experienced technical writer with many years' experience writing for the security industry. He currently lives in South Africa with his wife, Nastasia, and his cat, Gizmo. Hire him to write engaging copy for your website, blog, e-book, newsletter or marketing communications.

Leave a reply G¯F¯X¯F¯U¯L¯L¯.¯N¯E¯T

Your email address will not be published. Required fields are marked *